BIG BANG 2015 | Antwerpen, Brussel & Gent

Recomiéndaselo a tus amigosHet BIG BANG-festival is een feestelijke ode aan avontuurlijk klankkunst en muziekmakerij voor kinderen. Het begon twintig jaar geleden met het OORSMEER festival in Gent. Het labyrintische Vooruitgebouw in Gent werd tot de nok gevuld met avontuurlijke muzikanten en klankinstallaties. Een talrijk en jong publiek was getuige van het klankrijk startschot. OORSMEER was het begin van een nieuw hoofdstuk in het muzieklandschap voor kinderen. Twintig jaar later verovert OORSMEER onder zijn nieuwe naam BIG BANG de wereld, van Hamburg tot Lissabon, van Gent tot Sao Paulo, van Athene tot Sevilla, van Antwerpen tot Stavanger en van Brussel tot Rijsel.

Zonzo Compagnie is de drijvende kracht achter BIG BANG. Het zorgt ervoor dat honderden artiesten een nieuwe publiek vinden, overal ter wereld. 40.000 kinderen en hun ouders vinden jaarlijks hun weg naar het festival en ontdekken de rijkdom en diversiteit van de muziek- en klankenwereld. Dit jaar vieren we feest met drie BIG BANG festivals in november. We trakteren je op een smakelijke verrassing in deSingel in Antwerpen, het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel en in Opera Gent en de Handelsbeurs Concertzaal in Gent.

BIG BANG is een productie van ZONZO COMPAGNIE i.s.m. deSingel, BOZAR, HANDELSBEURS CONCERTZAAL en OPERA VLAANDEREN. ZONZO COMPAGNIE wordt structureel gesubsidieerd door de VLAAMSE OVERHEID. BIG BANG wordt gesteund door het CREATIEVE EUROPESE PROGRAMMA VAN DE EUROPESE UNIE.

source

Dejar una contestacion

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *